FUNCIONAMENT


Reserva de la Sala

 

-Per a reservar la sala, s'ha d'escollir una data i fer una reserva prèvia per telèfon, correu electrònic o per la web, amb una paga i senyal de 20€ pels torns de matí o tarda i 40 € si agafa el torn de nit o més d'un torn, la qual la podrà fer mitjançant transferència bancària o en efectiu, amb cita prèvia a la mateixa sala . Aquest import quedarà en dipòsit que serà retornat en acabar la festa si tot està en les condicions adequades.

-Per al servei d'animació hi haurà una paga i senyal de 20 € que es restaran de l'import total de l'esdeveniment . Si posteriorment decidissin no fer servir aquest servei es perdria la paga i senyal.

-Serà possible ampliar l'estada, sempre que s'acordi amb el propietari amb un marge d'una hora i que la sala no estigui llogada en el següent torn. En el cas d'ampliació horària, cada hora extra es facturarà a 20 €/hora en el torn de matí o de tarda i 40 €/hora en el torn de nit

-Donat el cas que no es pugués fer la festa el dia escollit, per causes de força major, la persona contractant disposarà de 3 mesos per poder-la fer. Passat aquest termini es perdrà la paga i senyal facilitada.

-L'aforament màxim permès a la nostra sala és de 85 persones.

 

Ús de la Sala

 

-El dia de la festa, la persona que hagi llogat la sala, haurà de presentar-se 15 minuts abans, per tal de poder explicar-li el funcionament de les instal·lacions, i abonar el lloguer de la sala. S'haurà de signar un contracte de lloguer del local. En cas de voler guarnir la sala podran disposar de fins una hora abans de començar, sense cos addicional. Aquesta hora està condicionada a la disponibilidad de la sala i és de lliure cesió per part de la direcció de Fes-te tu la festa

-La sala Fes-te tu la Festa esta equipada per tal de que tots passem un dia inoblidable i per això es important que entre tots cuidem l'espai, els equips d'àudio, televisió, jocs i joguines.

-Queda prohibit menjar en la zona de jocs dels nens inclòs en el parc de boles, ni tirar confeti, serpentines ni arròs. No es pot entrar amb sabates en el parc de boles.

-S'ha de respecta el descans dels veïns al sortir a fumar a l'exterior del Local.

-No està permès treure cadires o altre mobiliari al carrer.

-Les taules sempre hauran de ser cobertes amb estovalles.

-En les festes on hi hagi menors d'edat, haurà d'haver un adult que es responsabilitzi d'ells.

-S'han de respectar les normatives d'ús del parc de boles i de les altres instal·lacions.

-No està permès portar cap aparell de música (es pot portar USB amb música gravada)

-Està totalment prohibit enganxar cinta adhesiva (celo), xinxetes, blutac, silicona o similars a les parets i sostres. S'ha de fer servir els llocs habilitats per aquest fi.

 

En acabar la festa

 

-El local s'ha de quedar en les mateixes condicions en les que s'ha contractat. Tot el que es porti per realitzar la festa s'haurà de treure de la sala, a la finalització d'aquesta

-La persona que lloga la sala es fa responsable dels possibles desperfectes que es puguin generar a la sala.

-Un cop finalitzada la festa s'haurà de recollir i endressar i deixar totes les joguines en el seu lloc, el parc de boles amb totes les boles dins. Les cadires i taules plegades i penjades. La nevera buida, el microones net. La cafetera buida i apagada. El televisor i consoles, apagades. Escombrar i fregar la sala i els lavabos i llençar la brossa als contenidors adients. El lloguer de la sala no inclou servei de neteja, aquest es un servei opcional que es pot demanar apart.

-15 minuts abans d'acabar la festa, una persona de Fes-te tu la Festa anirà a la sala per a comprovar que tot sigui correcte i enllestit per tancar.

 

Per a qualsevol dubte, aclariment o urgència durant la festa trucar al telèfon 671583719.

prohibit No està permès entar:

bicicletatriciclepatinetpatinetpatinspatinetpatinspilotespilotesampolles de vidrepetarsfocs artificials
Bicicletes, patins, patinets, pilotes, material de vidre, petars

direcció obligatoria És obligatori portar:

alegria amicsriallesganes de jugarcompanysamistatmúsicacontesjocs
Rialles, amics, alegria, companys, música, contes, jocs


 

Xarxes socials:


FES-TE TU LA FESTA
ACTIVITATS
LA SALA
GALERIA
COM FUNCIONA
TARIFES I HORARIS
SERVEIS

On som
Bruc, 4
08292-Esparreguera
Mapa

Contacte:
info@festetulafesta.es
671583719

Informació legal

 

Atenció: Només recollim la informació facilitada en els formularis.